page_banner

Kabar

  • Brazil nglarang nggunakake fungisida karbendazim

    Brazil nglarang nggunakake fungisida karbendazim

    11 Agustus 2022 Editing dening Leonardo Gottems, reporter kanggo AgroPages Badan Pengawasan Kesehatan Nasional Brasil (Anvisa) mutusake kanggo nglarang panggunaan fungisida, karbendazim.Sawise rampung evaluasi toksikologis saka bahan aktif, keputusan kasebut dijupuk kanthi bulat ing ...
  • Glyphosate ora nyebabake kanker, ujare panitia EU

    Glyphosate ora nyebabake kanker, ujare panitia EU

    13 Juni 2022 Miturut Julia Dahm |EURACTIV.com "Ora adil" kanggo nyimpulake manawa glyphosate herbisida nyebabake kanker, panitia ahli ing Badan Kimia Eropa (ECHA) ujar, njaluk kritik sing nyebar saka kampanye kesehatan lan lingkungan."Adhedhasar r sing wiyar ...
  • Rega sing dhuwur ndadékaké mundhak ing acreage rudo pekso minyak ing saindhenging Eropah

    Rega sing dhuwur ndadékaké mundhak ing acreage rudo pekso minyak ing saindhenging Eropah

    CropRadar dening Kleffmann Digital wis ngukur wilayah rudo pekso wiji minyak sing ditanam ing 10 negara paling ndhuwur ing Eropa.Ing Januari 2022, rapeseed bisa diidentifikasi ing luwih saka 6 yuta ha ing negara kasebut.Visualisasi saka CropRadar - Negara sing diklasifikasikake kanggo wilayah rapeseed sing diolah: Pola...
  • Stemming pasang suket invasif karo kapsul herbisida pisanan donya

    Stemming pasang suket invasif karo kapsul herbisida pisanan donya

    Sistem pangiriman herbisida sing inovatif bisa ngowahi cara para manajer pertanian lan lingkungan nglawan suket invasif.Cara sing cerdas nggunakake kapsul sing diisi herbisida sing dibor menyang batang suket kayu invasif lan luwih aman, luwih resik lan efektif kaya ...
  • Kekurangan glifosat katon gedhe

    Kekurangan glifosat katon gedhe

    Prices wis telung, lan akeh dealers ora nyana akeh produk anyar dening spring sabanjuré Karl Dirks, sing farms 1.000 hektar ing Gunung Joy, Pa, wis krungu bab prices langit-dhuwur saka glifosat lan glufosinate, nanging ora. panik...
  • Fungisida anyar FMC Onsuva bakal diluncurake ing Paraguay

    Fungisida anyar FMC Onsuva bakal diluncurake ing Paraguay

    FMC nyiapake peluncuran bersejarah, wiwitan komersialisasi Onsuva, fungisida anyar sing digunakake kanggo nyegah lan ngontrol penyakit ing tanduran kedele.Iku produk inovatif, pisanan ing portofolio FMC digawe saka molekul eksklusif, Fluindapyr, ...